• 15 oktober 2024 15:17

Solsken i Philadelphia

Christoffer

avChristoffer

sep 13, 2023

Jag är väldigt sen på bollen med att börja kolla på It’s Always Sunny in Philadelphia. Jag började titta för några veckor sedan och när helt och hållet såld på det hela.

Jag var väldigt skeptisk under dem inledande avsnitten då det osade fränt utav examensarbete gjort av gymnasieelever år 2002, men den känslan släppte ganska snabbt. Och serien tar ju verkligen fart och kommer tlll rätta i den andra säsongens första avsnitt, där en viss huvudkaraktär gör sin första entré.

Den går att likna vid dagens buddycomedy-serier med en dos steroider innan för västen, med briljant skrivet manus och det faktum att man vågar beröra och skämta om ämnen som man ”inte får” skämta om.

Har du inte sett It’s Always Sunny in Philadelphia så är min rekommendation att ge det en chans, hela serien finns att tillgå på Disney+.

Christoffer

av Christoffer

30-årig astigmatiker med en fäbless för parenteser och ordet diskbänksrealism. Teknikvurmare, kattälskare och spelnörd ut i fingerspetsarna.

Ett svar på “Solsken i Philadelphia”
  1. Jag ÄLSKAR verkligen Always Sunny in Philadelphia, den är såååå bra! Jag bara älskar Danny och hans insats som Frank. Det förgyllde verkligen hela upplevelsen! / Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *