• 15 oktober 2024 17:25

iPhone 15 – intryck

Christoffer

avChristoffer

sep 13, 2023

iPhone 15 visades nyligen upp för allmänheten och i denna text är det Pro-varianten jag kommer att fokusera på, då det var den jag fastnade för och den som tilltalade mig mest. Jag äger i dagsläget en iPhone 13 Pro som jag är väldigt nöjd med och det kommer nog att dröja till iPhone 16 eller iPhone 17 innan jag byter upp mig.

Till att börja med så är jag rätt nöjd med vad vi fick, även om jag hade hoppats på en större omdesign här. De något skarpa kanterna från iPhone 12 och iPhone 13-generationerna verkar vara ersatta med en liknande dito, men med en mer len yta vilket jag antar på förhand kommer att göra den mer greppvänlig.

Nu till de stora nyheterna. Invändigt verkar den vara otroligt stark, då det framkommit att bland annat Assassin’s Creed: Mirage kommer att gå att spela på den och då inte någon omgjord variant för att passa formatet – utan det fulla spelet i all sin ära utan någon nedbantning. Från och med denna generation kommer iPhone att erbjuda laddning via USB-C, även om Apple var väldigt motvilliga först.

Jag älskar att fota med min telefon och här verkar kameran fått ett minst sagt enormt lyft, från 12 megapixel til 48 megapixel vilket absolut var på tiden – detta är den största anledningen till att jag känner ett sug efter denna telefon – även om det inte är tillräckligt för att få mig att uppgradera denna gång.

Vad tyckte du om dem iPhone 15-modeller som visades upp?

Christoffer

av Christoffer

30-årig astigmatiker med en fäbless för parenteser och ordet diskbänksrealism. Teknikvurmare, kattälskare och spelnörd ut i fingerspetsarna.

2 svar på “iPhone 15 – intryck”
  1. Jag har iphone 14 pro max och är super nöjd MEN den är för stor och tung, så jag kommer nog satsa på en 15 pro med natural titanium som matchar min ultra watch eller den vita båda är olagligt snygga🤩

    1. Jag förstår absolut! Jag har en iPhone 13 Pro och är nöjd med storleken. Jag kan förstå lockelsen med Max-modellerna men jag föredrar att kunna använda min telefon med en hand. 15 Pro-modellen är riktigt snygg, men det dröjer nog till 16 eller 17 innan jag byter telefon.

      /Christoffer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *