• 15 oktober 2024 17:25

Mina mest efterlängtade spel 2023

Christoffer

avChristoffer

sep 7, 2023

Alla har vi ju våra favoriter när det kommer till tv-spel och då och då kommer det där spelet som skapar ett sådant köpsug att det nästan börjar glöda i plånboken. Här kommer mina mest efterlängtade spel just nu.

Assassin’s Creed: Mirage – 5 oktober 2023
Just denna spelserie ligger oerhört varmt om hjärtat för egen del, trots dippar som Unity och Odyssey. Jag har investerat närmare 300 timmar i Valhalla och då är det ju egentligen inga krusiduller i att jag ser fram emot Mirage. På förhand ser det ut som att Ubisoft kanske har lovat lite väl mycket, då det i stor del ser ut att vara som dess föregångare med något snyggare grafik och ett par nya parkouranimationer. Trots detta så räknar jag ner dagarna till att det släpps. Jag kan knappt bärga mig till att få uppleva historiens vingslag som en ung Basim i 800-talets Bagdad.

Spider-Man 2 – 20 oktober 2023
Insomniac blåste ju folk av stolen för några år sedan, när de släppte sitt första spel i serien och semiuppföljaren med Miles Morales i Spetsen. Denna gång får vi tillgång till de båda spindelmännen och av det jag har sett så har vi mycket, mycket kul att vänta här. Är spelet ens hälften så bra som det första, så kommer vi att få ett toppenspel.

Vilka spel ser du fram emot allra mest just nu?

Christoffer

av Christoffer

30-årig astigmatiker med en fäbless för parenteser och ordet diskbänksrealism. Teknikvurmare, kattälskare och spelnörd ut i fingerspetsarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *