• 15 oktober 2024 13:28

Mina scootertillbehör

Christoffer

avChristoffer

jun 4, 2024

Många scootrar är bra som dem är ur kartongen, men jag gillar att smycka efter tycke och smak och att göra den mer till min egen. I detta blogginlägg kommer jag att lista vilka elfordonstillbehör jag har köpt till min Navee S65 och var jag köpt dem ifrån. Nu kör vi!

Xiaomi Portable Air Compressor 2 / Webhallen (599 kr)

Detta är, precis som namnet antyder en bärbar liten luftkompressor. Den kan pumpa upp däcken på cyklar, bilar, scootrar och även andra ting som till exempel fotbollar. Den berättar för dig hur mycket tryck du har i däcken när du fäster adaptern i det som du vill pumpa upp, sedan knappar du in önskat tryck och så sköter den resten. Denna är otroligt smidig och får med lätthet plats i en ryggsäck utan besvär och kommer även att vara ovärdelig om jag är ute på en tur och tycker att däcken känns för mjuka.



Väska till styrstång / Erniescooter (399 kr)

Är man ute med sin scooter mycket så är en sådan här väska väldigt bra att ha. Just denna rymmer tre liter och jag får med lätthet plats med luftkompressor, lås, insexnycklar, hemnycklar och säkerligen något ner. Toppen när man vill ut på en tur och inte har lust med att bära en ryggsäck, då är denna ett bra mellanting.

Kabelskydd / Curious Joe (70 kr)

Precis som på cyklar så löper det kablar längs dem flesta elsparkcyklarna. Både för att skydda dessa och för att göra fordonet lite mer eget så valde jag en gul variant, då det är min favoritfärg. En billig och snygg lösning som skyddar dina fasta kablar mot slitage.

Cykellampa (fram) / Clas Ohlson – 99 kr

Då min scooterväska blockerar scooterns inbyggda frontlampa så passade denna utmärkt. Laddas med USB-C, fästs med ett silikonband på styrstången och har fyra olika ljusstyrkor att välja emellan. Man kan aldrig synas för mycket.

Krok / Curious Joe – 100 kr

Denna är alldeles suverän om man har en tung väska eller har en påse med sig som man inte vill hålla i medan man kör. Denna snygga krok i aluminium gör det hela väldigt enkelt då man utan krusiduller hänger på sin påse eller väska och så har man det ur världen. Hur smidigt som helst.

Telefonhållare / NetOnNet – 249 kr

En sådan här är ett måste för varje elscooter, om man frågar mig. Jag valde i detta fall Navees egen variant, då mitt fordon är av samma märke. Enkel att montera, håller ett järngrepp om telefonen och det är guld värt att kunna mäta olika parametrar av ens resa medan man åker, eller att kunna ta fram GPS när man rör sig i obekant terräng och inte vill tappa bort sig.



För att knyta ihop säcken så är detta vad jag har köpt till scootern än så länge. Jag ska inom en snar framtid komplettera med ett lås då jag vill kunna känna mig säker i att kunna lämna scootern utan tillsyn utan att behöva oroa mig. Jag funderar även på att köpa till reflexdekaler för att öka min synlighet när mörkret faller på, och en flaskhållare.

Ett stycke egenknäppt bild på Ostbågen™.

Christoffer

av Christoffer

30-årig astigmatiker med en fäbless för parenteser och ordet diskbänksrealism. Teknikvurmare, kattälskare och spelnörd ut i fingerspetsarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *