• 15 oktober 2024 13:19

Musiktips #1

Christoffer

avChristoffer

apr 17, 2024

Jag upptäckte denna kanadensiska musikerduo av en slump, när jag flitigt prisade Greta Van Fleet på X. En följare tipsade mig om bandet Crown Lands med uppmaningen att om jag gillade den typen av musik så skulle detta passa mig som handen i handsken och resten är historia. De senaste veckorna sedan upptäckten av det (för mig) nya bandet så har deras låtar snurrat flitigt både på hemmaplan och ute på språng.

Det vore ju nästan en skymf att inte dela med sig av så här nedan så kommer dem tre låtar som jag tycker är bäst signerat Crown Islands.

Lady Of The Lake
Mountain
White Buffalo

Vilken är din favorit av bandets alster?

Christoffer

av Christoffer

30-årig astigmatiker med en fäbless för parenteser och ordet diskbänksrealism. Teknikvurmare, kattälskare och spelnörd ut i fingerspetsarna.

2 svar på “Musiktips #1”
  1. Kul att du gillade dem! Mina favoriter med bandet är Dreamer of the Dawn och White Buffalo! Vad gillar du annars för musik? Förutom Greta Van Fleet då förstås! 😉
    Personligen har jag varit en Metalhead med smak åt det melodiska hållet sedan tonåren men älskar även reggae och en massa annat!

    1. Carl Hammarström: Dreamer of the Dawn får jag kika närmare på vid tillfälle. Jag gillar också melodisk metal men skulle säga att jag har en ganska bred musiksmak, där allt från Modern Talking och Talking Heads till Accept och Judas Priest går hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *